ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Δύο Έλληνες στους πλουσιότερους νέους επιχειρηματίες της Αυστραλίας!

Δύο Έλληνες στους πλουσιότερους νέους επιχειρηματίες της Αυστραλίας!

Δώρα Μιχαήλ

Δύο Έλληνες συμπεριλαμβάνονται στη λίστα Financial Review Young Rich 2017 με τους πλουσιότερους νέους επιχειρηματίες της Αυστραλίας. Οι πιο επιτυχημένοι νέοι επιχειρηματίες της Αυστραλίας είναι πλουσιότεροι από ποτέ. Ο συνολικός πλούτος του 2017 Young Rich List ανέρχεται σε 13,2 δισεκατομμύρια δολάρια για τα 100 μέλη του καταλόγου, από 12,3 δισεκατομμύρια δολάρια το 2016. Ο μέσος όρος πλούτου ανά άτομο αυξάνεται στα 132 εκατομμύρια δολάρια, από 123 εκατομμύρια δολάρια πέρυσι.

Δείτε ποιοι είναι οι 2 Έλληνες:

1.Κώστας Δρακόπουλος
dra

Βρίσκεται στην 32η θέση της λίστας με περιουσία $75 εκατομμυρίων. Συσκεύαζε πακέτα για την Nike και την Fila, έχοντας εγκαταλείψει τις σπουδές του στις κατασκευές, αλλά σε ηλικία 20 ετών αποφάσισε να επιστρέψει. Η πρώτη του δουλειά ήταν στις Κατασκευές Buxton και στο Hickory Group. Το 2006 ίδρυσε την κατασκευαστική Drakk. Η εταιρεία χτίζει μικρά διαμερίσματα και τα project κυμαίνονται από $5 έως $30 εκατομμύρια.

2 Kayla Itsines
kaka

Η Kayla Itsines ελληνικής καταγωγής και ο αρραβωνιαστικός της έχουν χτίσει μια αυτοκρατορία στον τομέα του fitness. Βρίσκεται στην 40η θέση με περιουσία $63 εκατομμύρια. Το 2014 το ζευγάρι ίδρυσε την εταιρεία The Bikini Body Training, χρησιμοποιώντας το Instagram για να προωθήσουν την επιχείρηση τους. Τα social media οδήγησαν την εταιρεία τους σε μεγάλη ανάπτυξη και η Kayla έγινε γνωστή σε όλον τον κόσμο, ενώ ήταν ανάμεσα στους 30 ανθρώπους με την μεγαλύτερη επιρροή στο Ίντερνετ σύμφωνα με τους Time’s. Το application τους Sweat with Kayla κοστίζει 55 δολάρια και μόνο στις συσκευές Android, έχει περισσότερα από 1 εκατομμύριο downloads.

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις