ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Α.Χαλβατζάκου: Η Βολιώτισα που αφησε την ΕΛ.ΑΣ και κέρδισε τις διεθνείς αγορές!

Α.Χαλβατζάκου: Η Βολιώτισα που αφησε την ΕΛ.ΑΣ  και κέρδισε τις διεθνείς αγορές!
Δώρα Μιχαήλ

Δώρα Μιχαήλ

Κάνοντας επιχειρηματικό ρεπορτάζ στην Αθήνα τα τελευταία χρόνια, έτυχε ν ακούσω το όνομα Αλεξάνδρα Χαλβατζάκου πολλές φορές.

Είχα αντιληφθεί πως είναι ο άνθρωπος πίσω από τις δημόσιες σχέσεις των μεγαλύτερων εταιριών της χώρας. Δεν ήξερα όμως ότι πρόκειται για μια γυναίκα, λίγο πάνω από τα 30, που ζει και εργάζεται στο Βόλο!!!

Είμαστε περήφανοι που ζει και εργάζεται στο Βόλο. Είμαστε περήφανοι που μια γυναίκα με τσαγανό και πυγμή, που έχει καταφέρει να κερδίσει τις αγορές του εξωτερικού είναι Βολιώτισα. Είμαστε τυχεροί που ο όμιλος που διοικεί έχει έδρα τον Βόλο.

Η Αλεξάνδρα Χαλβατζάκου, δούλεψε για 15 χρόνια στην Ελληνική Αστυνομία(μάχιμη στη τροχαία), από όπου παραιτήθηκε για να βγει στην ελεύθερη αγορά και τελικά… κατάφερε να την κατακτήσει!

Ποιός άλλος θ άφηνε μια μόνιμη και σίγουρη δουλειά;

Κανένας!!! Δε θα το περίμενε κανείς, πόσο μάλλον από μια γυναίκα!

Με σπουδές στα Οικονομικά, αλλά και στις Δημόσιες σχέσεις, κατάφερε γρήγορα αλλά με σκληρή δουλειά να κερδίσει την εμπιστοσύνη των μεγαλύτερων ομίλων της χώρας μας, έχοντας αναλάβει τις δημόσιες σχέσεις τους και τις εξαγωγές τους στο εξωτερικό!

Δίπλα της, έχει μια ομάδα επιστημόνων-συνεργατών που μπορούν να δώσουν τις πιο άμεσες και συμφέρουσες λύσεις στις επιχειρήσεις που έχουν επιλέξει την εταιρεία της, Royal Contract, για συνεργασία. Οι προτάσεις της εταιρείας της στους ομίλους της χώρας μας, έχουν καταφέρει πάντα να εκτοξεύσουν την εκάστοτε εταιρεία, γι αυτό το λόγο άλλωστε έχει μακροχρόνιες συνεργασίες.Είναι η επαγγελματίας στην οποία χρωστούν πολλές εταιρίες της χώρας μας το γεγονός πως βγήκαν στις αγορές του εξωτερικού, αφού η κα. Χαλβατζάκου έχει και τον τρόπο και τις γνωριμίες για να το κάνει!

Είναι η γυναίκα που έστησε το συρτάκι, με το οποίο μπήκαμε στο ρεκόρ γκίνες…

Το ήξερες;

Όχι φαντάζομαι…

Συνήθως έτσι γίνεται, άλλοι δουλεύουν και άλλοι φαίνονται!

Η Αλέξανδρα Χαλβατζάκου όμως, δε κατάφερε να κερδίσει μόνο τους Έλληνες επιχειρηματίες, αφού συνεργάζεται με μεγάλους ομίλους του εξωτερικού, μεγάλα πανεπιστήμια και οργανισμούς.

Αν και είναι μητέρα δύο παιδιών και δε σταματά να τρέχει, θα την ακούσεις να λέει: Τρέχουμε, αλλά μας αρέσει!

Πέρα από το γεγονός πως θαύμασα τη προσωπικότητά της και τις επιτυχίες της, πέρα από το γεγονός πως μ έκανε να αισθανθώ περήφανη που είμαι γυναίκα, τη συμπάθησα ιδιαίτερα γιατί έχουμε κοινό μότο: Ο κόσμος ΜΑΣ θα ήταν καλύτερος εάν αλλάζαμε πρώτοι εμείς προς το καλύτερο.

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις